[Hermoratahieronta] [Saunaterapia] [Hieronta ja jäsenkorjaus][Hunajahieronta] [Aromaterapia] Kiviterapia] [Reikihoito] [aloitussivu]

Korvakynttilähoito

Korvakynttilähoito on luonnonmukainen hoitomuoto, joka mm. rentouttaa, katkaisee tulehduskierteen ja ehkäisee flunssaa. Kanada-korvakynttilöitä saa käyttää ainoastaan koulutetut korvakynttilähoitajat.


Ensimmäiseksi tarkistetaan korvakäytävät, ettei hoidolle ole esteitä. Näitä ovat esimerkiksi leikkaus alle 2 kk, reikä tärykalvossa, sairauden akuuttivaihe sekä syöpä. Lisäksi hoito saattaa laskea hetkellisesti verenpainetta


Kesto n. 30 min

Heidin diplomit


Korvakynttilähoito periytyy Pohjois-Amerikan Hopi-intiaaneilta. Hopit eivät olleet ainoita kynttilähoidon kehittäjiä. Samankaltaisia hoitomuotoja käytetään Kiinassa, Tiibetissä, Egyptissä sekä Etelä- ja Pohjois-Amerikassa.


Suomeen korvakynttilähoito tuli 1920-luvulla. Vanhan perimätiedon mukaan Suomessa on tehty jonkinlaisia korvahoitoja jo 1800-luvulla.


Suomen lisäksi esim. Kanadassa ja Saksassa korvakynttilähoitojen suosio vaihtoehtoisena hoitomuotona ja perinteisen lääketieteen lisänä on kovassa kasvussa.